Dárek

 

Přitiskla jí ke dveřím. Rty spojeny ve vášnivém, dlouhém polibku.

"Oh Will...," snažila se jí se smíchem odstrčit, "Jsme na chodbě a pohoršujeme okolí." V očích jí jiskřilo pobavení, bylo jasné, že to nemyslí vážně.

"Já vím a taky se chováme děsně nemravně," souhlasila Willow a na důkaz svých slov přejela prsty po Tařině boku až na stehno, čímž si vysloužila další příval jemného smíchu. Těšilo jí to, milovala ,když se Tara smála.

"Musím odemknout." Strčila zrzavé čarodějce pod nos svazek klíčů jako ochranu před dalším láskyplným útokem. Přestože se musela k zámku otočit, nemínila se své přítelkyně přestat dotýkat, otírala se zadečkem o klín a vrhala přes rameno pohledy plné příslibu. Kdyby někdo z chodby teď otevřel dveře, asi by byl hodně překvapen pohledem na Willow, která se snaží políbit přítelkyni na krk, aniž by jí přestala rukama svírat boky.

Konečně vpadly dovnitř, do soukromí Tařina pokoje. Vůně bylinek a chvění magie Willow ovanulo jako velký, teplý, příjemný šál, stejně jako jí sevřely Tařiny ruce kolem krku.

"Miluju tě, Willow," řekla velmi vážně Tara, dokonce malinko smutně, "a dnes jsem o tebe skoro přišla."

"Tak to není. miláčku." Pohladila jí po tváři.

"Ale je," odporovala měkce, "buď bych odjela se svým otcem, nebo bych se proměnila v démona."

"Neproměnila. Byla to celé lež a i kdyby ses v něco proměnila, mě by to nevadilo," pousmála se, "Milovala bych tě i jako démonku."

Neodpověděla, jejím poděkováním byl něžný dotek rtů. Tara dělala všechno s lehkostí, jakoby pracovala s nejcennějším křišťálem.

"Ještě mám pro tebe jeden dárek," podotkla se šibalským zalesknutím v karamelkových očích.

"Nechci nic jiného než tebe."

"A já chci tebe...," dramaticky se odmlčela, "jako velkej dort se šlehačkou."

"Co?" vyhrkla překvapeně a se smíchem.

"Svleč se, lehni si na postel a uvidíš." Dostrkala jí k posteli a sama se vydala k miniledničce. Když se otočila, naskytl se jí jeden z nejkrásnějších pohledů v životě. Tara stála u postele, už jen v kalhotkách a jedné ponožce, druhou držela v ruce. Světle hnědé vlasy jí splývaly po těle a jejich konečky jen z části zakrývaly hnědo-růžové bradavky. Jakmile si uvědomila. že si ji Willow upřeně prohlíží, zrůžověla a strčila ponožku za záda, asi jí to připadalo trapné držet jí v ruce.

"Chtěla jsem je strčit do prádla," vysvětlila krčíc rameny. O jedné ponožce docupitala ke koši s prádlem, kdy si stáhla i druhou a kalhotky, přičemž nezapomněla zavrtět zadečkem a koutkem oka kouknout po Willow. Za ladného vlnění boků, docela jako nějaká modelka, se vrátila k posteli. Když už jí zrzka pozoruje, tak ať má nač koukat. Složila se na postel vystavujíc tělo jejím zvědavým pohledům.

"A co bude teď?" zeptala se zvědavě.

"Teď si tě ozdobím šlehačkou." Zatřepala šlehačkou ve spreji.

"Hmm," zavrněla Tara, "když budeš pracovat se šlehačkou tak by ses měla asi svléct... víš, aby sis neupatlala šaty sladkým."

"To je dobrý nápad. Nechci si přece upatlat šaty," souhlasila bez váhání.

Překulila se na bok, takže mohla lépe pohledem sledovat svlékající se Willow. Putovala očima po jejích dlouhých nohách s vypracovanými lýtky a pevnými stehny, které přímo svádí k hlazení a líbání. Jakmile se k ní nahá Willow přiblížila,překulila se zase na záda, ruce rozpaženy v neodolatelném pozvání. Willow to pozvání bez sebemenšího zaváhání z radostí přijala. Obkročmo si  sedla na Tařina stehna, takže se jejich klíny vzájemně dotýkaly. U obou to vyvolalo tichý povzdech, ani ne tak vzrušený, jako spíš dokonale spokojený. Když se jejich těla dotýkala bez obtížných barier oblečení, obě se dokonale uvolnily, už nebyl stres, nebyl žádný strach ani zábrany. Byly jen ony dvě.

Tara jí přejela rukama po stehnech na záda, počítala prsty obratle než se dostala k ohnivým vlasům. Promnula je v rukou, propouštěla si mezi prsty pramínky a probírala se v nich s něžnou láskou.

"Začneme se zdobením," prohlásila velmi vážným hlasem kterým se oznamují důležité události.

Potom následovala doslova záplava Tařina smíchu tu a tam doplněná vypísknutím, jak studená šlehačka dopadala na její rozpálenou kůži. Willow se opravdu vyznamenala jako zdobička. Obkroužila hnědý dvorec kolem bradavky a na oba ztvrdlé hroty udělala malý roztomilý kopeček, všechno završila obličejíčkem na břiše, který měl dokonce i vlásky.

Tara se nadzdvihla na loktech aby to její umělecké dílo mohla zhodnotit kritickým okem. Její břicho se vlnilo a chvělo potlačovaným smíchem.

"Vypadám opravdu k nakousnutí." Dvěma prsty setřela proužek šlehačky obkružující její bradavku a olízla ho.

"To rozhodně," souhlasila Willow udýchaně, protože pohled na to jak se Tara dotýká sama sebe, jak slízává šlehačku byl prostě vzrušující. Teplo se jí ve vlnách rozbíhalo po celém těle, začínalo i končilo v jejím klíně, "Takže bych tě měla sníst." Olízla si doslova mlsně rty.

"To bys určitě měla." Položila se pohodlně na postel z rukama zvednutýma nahoru, vystavujíc svoje, šlehačkou pokryté, tělo na odiv. Zaklonila hlavu a přivřela oči, jakmile se špička Willowina jazyka poprvé dotkla její kůže. Stiskla v pěsti prostěradlo a druhou ruku zajela zrzce do vlasů, přejela na rameno a zase zpět, nesměrovala jí, jen dávala najevo jak se jí laskání líbí.

Slízla nejprve proužek kolem levé bradavky a pak i zbytky toho kolem pravé s kopečky na vrcholku bradavky si dala načas, mezitím krátkými polibky zdobila dlouhou napnutou šíji. Slízla sladké kopečky tak dokonale se hodící k lahodnosti Tařiny kůže.

"Willow," vydral se jí z úst bezděčný povzdech.

"Ššš, miláčku," přitiskla jí na rty prst, který vzápětí nahradila rty. Přejela jazykem po rtech v žádosti o pozvání, které jí bylo hned uděleno. Prozkoumávala jazykem hlubinu Tařiných úst jakoby to bylo poprvé, nacházejíc stopy čokoládové chuti narozeninového dortu. Udýchaně se odtáhla. Tara s pootevřenými rty a zavřenýma očima bylo něco neskutečně krásného. Usmála se.

Sice se nechtěla vzdát pohledu na její tvář, ale ještě jí čekal usměvavý obličej zdobící břicho, takže se k němu sklonila. Nejprve slízala vlasy, hezky jeden šlehačkový pramínek za druhým, potom ho zbavila očí a pusy, takže zbylo jen velké kolo. Zvedla hlavu, aby na ní viděla. Ležela klidně se zavřenýma očima, ale hrudník a břicho se jí zvedalo v rychlém vzrušeném rytmu.

Sbírala rty šlehačkové kolo kousíček po kousíčku za tichých vzdechů  Tary. Když jí konečně zbavila veškerého sladkého zdobení, přesunula svou pozornost ke kopečku pokrytému zlatohnědými chloupky. Věnovala mu mnoho motýlích polibků, čímž si vysloužila zvonivý smích.

"Willow!" napomenula jí Tara. Víc nebylo třeba. Zabořila jazyk do jejího vlhkého roztouženého klína. Měkký smích přešel ve dlouhý vzdech. Ruce s dlouhými štíhlými prsty sevřely její spánky a Tařiny boky se automaticky začaly pohybovat proti kmitajícímu jazyku.

Přes lehký odpor rukou, kterými si jí Tara vtiskávala do klína, se narovnala, následovalo nespokojené zafňuknutí. Jen se tomu usmála. Dnes byl čas hýčkání Tary a to všemi dostupnými prostředky.

Přestože i jí samotná bylo nepříjemné opustit teplo vzájemného objetí, přesunula se rychle k šuplíku odkud vytáhla vibrátor. Okamžik na to se místností rozlinul téměř neslyšný vrčivý zvuk a lehká vůně meruňky z lubrikačního gelu.

Vrátila se zpátky mezi Tařiny stehna k čekajícímu klínu. Jela špičkou vibrátoru po vnitřní straně jejího stehna, zanechávaje na kůži vlhkou cestičku, přejela přes napnutou kůži v tříslech na venušin pahorek. Tara zavzdechla a roztáhla nohy ještě víc od sebe, boky instinktivně zvedla nahoru v touze po kontaktu v tom správném místě. Willow její němou prosbu vyslyšela, sjela špičkou mezi stydké pysky k oteklému klitorisu. Jen tak lehce po něm přejela a zamířila rovnou k vlhkému vchodu. Vklouzla vibrátorem do jejího těla jen tak na okraj, přesně jak to měla Tara ráda. Tařiny vyklenuté boky a hlasité steny ukazovaly, že přesně tohle je to, co potřebuje, co chce.

Sjela si rukou po těle do vlastního klína, vyhledala klitoris a začala ho třít, neustála přitom upřeně pozorujíc Taru chvějící se v nových a nových návalech rozkoše, zatínající prsty do prostěradla a vzdychající Willowino jméno. Sladila pohyby prstů, kterými si vnikala do těla s mělkým pohybem vibrátoru, kterým dráždila Taru. Dovnitř, ven, dovnitř ven. Jednou nesnesitelně pomalu za Tařina sténavého pofňukávání, pak zase rychle, skoro prudce, kdy se pofňukávání směnilo v dlouhé steny.

Ve stejný okamžik kdy se Tara napnula v orgasmu, pusu otevřenou v němém výkřiku i Willowino tělo zachvátilo horečnaté vyvrcholení. Zaklonila hlavu, ale narozdíl od svojí milenky dala uspokojení najevo výkřikem.

Předklonila se, doslova přepadla dopředu, opíraje se rukou o postel a čelo složené na Tařině stehnu. Rychle přerývaně dýchala, srdce jí v hrudi bilo, jako by to měly být její poslední minuty, ale byla šťastná. Dokonale a naprosto šťastná.

Zvedla hlavu, chtěla vidět jak se teď Tara tváří. Výraz, který měla její láska v prvních pár minutách po milování, pro ni bylo tou největší radostí, jakou kdy poznala.

Vytáhla opatrně vibrátor z jejího těla a hodila ho na postel, nemínila se jím teď vůbec zabývat. Jela rukama po vnitřní straně jejích stehen stále výš přes břicho a ňadra, až se opřela o dlaně po stranách jejího obličeje. Tara sevřela její boky stehny, pažemi jí objala kolem pasu a teprve pak konečně otevřela očí.

"Ahoj,lásko," zašeptala hlasem trochu ochraptělým z rozkoše.

"Ahoj...," odpověděla Willow, neméně udýchaně a hlavně uspokojeně. Pomalu si položila hlavu na Tařino rameno, okamžitě se jí ujaly laskající ruce, co jí začaly probírat vlasy. Zavřela spokojeně oči.

"Je neuvěřitelné, že tě mám," zašeptala do kůže pod svým obličejem.

Odpovědí jí byl jen polibek na temeno hlavy.

Komentéře

Lululemon Outlet Canada93048


Přidat nový příspěvek